Design tijdschrift
Design tijdschrift
Interactieve Kunstinstallatie

Pulse Pavilion

Interactieve Kunstinstallatie The Pulse Pavilion is een interactieve installatie die licht, kleur, beweging en geluid verenigt in een multi-zintuiglijke ervaring. Aan de buitenkant is het een simpele zwarte doos, maar als je erin stapt, word je ondergedompeld in de illusie die de led-verlichting, het pulserende geluid en de levendige graphics samen creëren. De kleurrijke tentoonstellingsidentiteit wordt gecreëerd in de geest van het paviljoen, met behulp van de afbeeldingen van de binnenkant van het paviljoen en een op maat ontworpen lettertype.

Naam van het project : Pulse Pavilion, Naam van de ontwerper : József Gergely Kiss, Naam van de cliënt : KJG Design.

Pulse Pavilion Interactieve Kunstinstallatie

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.