Design tijdschrift
Design tijdschrift
Logo

Sealink Impression

Logo Het Chinese karakter 西, uitgesproken als 'xi', werd gebruikt in het ontwerp en er werd een relevant patroon gecreëerd. Dit traditionele zeehondenkarakter zorgt voor een krachtige maar delicate indruk. De visuals weerspiegelden de combinatie van traditie en moderniteit. Bovendien belichaamt het beeld van zonsopgang de Chinese esthetiek. Voor de mascotte zijn ledematen toegevoegd om het levendiger te maken. Het gebruik van ogen is ook van oosterse schoonheid, wat de oorsprong van cultuur benadrukt. Als zodanig werd 西泠 君 'xi lin jun', de bescheiden, vriendelijke en lieftallige mascotte gepresenteerd.

Naam van het project : Sealink Impression, Naam van de ontwerper : Dongdao Creative Branding Group, Naam van de cliënt : Sealink Impression Group .

Sealink Impression Logo

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.