Design tijdschrift
Design tijdschrift
Afneembare Tafels

iLOK

Afneembare Tafels Het ontwerp van Patrick Sarran weerspiegelt de beroemde formule van Louis Sullivan "Vorm volgt functie". In deze geest zijn de iLOK-tafels ontworpen om prioriteit te geven aan lichtheid, sterkte en modulariteit. Dit is mogelijk gemaakt dankzij het houten composietmateriaal van de tafelbladen, de gebogen geometrie van de poten en de structurele beugels die in het honingraatvormige hart zijn bevestigd. Met behulp van een schuine kruising voor de basis wordt hieronder nuttige ruimte gewonnen. Ten slotte komt uit het hout een warme esthetiek naar voren die zeer wordt gewaardeerd door fijnproevers.

Naam van het project : iLOK , Naam van de ontwerper : Patrick Sarran, Naam van de cliƫnt : QUISO SARL.

iLOK  Afneembare Tafels

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.