Design tijdschrift
Design tijdschrift
Hanglamp

Vector equilibrium

Hanglamp De Vector Equilibrium is een pendelarmatuur en modulaire verlichting met een katrolsysteem. De helderheid is regelbaar door modulatie. De bolvormige glazen vaas die als tegengewicht dient, kan verschillende decoratieve elementen bevatten. In zijn uitgevouwen vorm verandert het ontwerp in een kuboctaƫder. Gecontracteerd verandert het in een icosaƫder. In beide gevallen bevindt de gloeilamp zich in het midden van de verlichting en geeft hij goede verhoudingen. De verlichting kan worden verzonden in een piramidale verpakking.

Naam van het project : Vector equilibrium, Naam van de ontwerper : Nicolas Brevers,, Naam van de cliƫnt : Gobo.

Vector equilibrium Hanglamp

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.