Design tijdschrift
Design tijdschrift
Inleidende Ruimte Voor Horlogebeurs

Salon de TE

Inleidende Ruimte Voor Horlogebeurs Een inleidende ruimte-ontwerp van 1900 m2 was vereist, voordat bezoekers de 145 internationale horlogemerken binnen de Salon de TE verkenden. Om de verbeelding van de bezoeker van luxe levensstijl en romantiek te prikkelen, werd een "Deluxe Train Journey" ontwikkeld als hoofdconcept. Om dramatisering te creëren werd de ontvangsthal omgevormd tot een stationsthema overdag, afgewisseld met de avondtreinplatformscène van de binnenhal met levensgrote ramen van treinwagons die verhalende beelden uitstralen. Ten slotte opent een multifunctionele arena met een podium voor de verschillende merkvitrines.

Naam van het project : Salon de TE, Naam van de ontwerper : Hong Kong Trade Development Council, Naam van de cliënt : Hong Kong Trade Development Council - Creative Department.

Salon de TE Inleidende Ruimte Voor Horlogebeurs

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.