Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kruk

Tri

Kruk Kruk in massief natuurlijk ceder bewerkt met CNC-machines en met de hand afgewerkt.De bijzonderheid is dat het is gevormd uit een blok massief hout ceder onbehandeld 50 x 50 oppervlak is met de hand gepolijst met schuurpapier, waardoor het oppervlak mat wordt en glad aanvoelt en de vormen en het kleurenschema van een bepaald cederhout is om een natuurlijke olie te hebben die het beschermt en het een functioneel object maakt en praktisch in het onderhoud een zacht ontwerp dat het natuurlijke materiaal versterkt met de toevoeging zijn geur waar je over kunt praten design sensorische aanraking , comfort en geur.

Naam van het project : Tri, Naam van de ontwerper : Ascanio Zocchi, Naam van de cliƫnt : riva1920.

Tri Kruk

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.