Design tijdschrift
Design tijdschrift
Draagbare Luxe Kunst

Animal Instinct

Draagbare Luxe Kunst De draagbare luxe kunstcollectie Animal Instinct van de NYC-beeldhouwer en kunstjuwelier Christopher Ross is een serie op dieren geïnspireerde, limited edition-stukken die door de kunstenaar zelf ingewikkeld zijn vervaardigd van antiek sterling zilver, 24-karaats goud en Boheems glas. De sculpturale riemen vervagen op een slimme manier de grenzen tussen kunst, sieraden, haute couture en luxe design en zorgen voor unieke, provocerende statement-stukken die het concept van dierlijke kunst naar het lichaam brengen. Krachtig, opvallend en origineel, de tijdloze statement-stukken zijn een verkenning van het vrouwelijke dierlijke instinct in sculpturale vorm.

Naam van het project : Animal Instinct, Naam van de ontwerper : Christopher Ross, Naam van de cliënt : Christopher Ross, LLC.

Animal Instinct Draagbare Luxe Kunst

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.