Design tijdschrift
Design tijdschrift
Fauteuil

Ami

Fauteuil De AMI fauteuil is ontworpen voor intensief gebruik in restaurants. Het is ontworpen om zowel zeer comfortabel als robuust te zijn, en ook om de service aanzienlijk te vergemakkelijken in de moeilijke omstandigheden van een restaurant. De goed afgeronde vorm met verschillende ovale lijnen die doen denken aan de rugbybal, zorgt ervoor dat klanten zich zeer comfortabel en gelukkig voelen in het restaurant. De elliptische gaten in de armen zijn omzoomd door voorgevormde stukken hout die mensen graag aaien. De fauteuil is verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan felle kleuren waardoor een gepersonaliseerde polychromatische set kan worden samengesteld

Naam van het project : Ami, Naam van de ontwerper : Patrick Sarran, Naam van de cliƫnt : QUISO SARL.

Ami Fauteuil

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.