Design tijdschrift
Design tijdschrift
Digitale Transformatie

Tigi

Digitale Transformatie Een van de meest iconische entiteiten in de haarmode staat op het punt een moedige stap te zetten naar digitale relevantie. De herontwikkeling van de Professional dot com- en Tigi Color Copyright-reeksen werd beheerd door op maat gemaakte inhoud te combineren, gemaakt door de kunstenaars, de betrokkenheid van hedendaagse fotografen en toch ongeziene ontwerpuitingen in digitale vorm. Fijne, maar scherpe contrasten tussen techniek en ambacht. Eindelijk Tigi begeleiden door een gezonde stapsgewijze aanpak naar echte digitale transformatie van 0 naar 100.

Naam van het project : Tigi, Naam van de ontwerper : Fayssal Loussaief, Naam van de cliƫnt : Unilever UK TIGI.

Tigi Digitale Transformatie

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.