Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kartonnen Stokpaard

Polypony

Kartonnen Stokpaard Maak er je eigen Polypony (van polygoon en pony) kartonnen stokpaard van, een fantastisch hulpmiddel om rollenspel te stimuleren en de fantasie van een kind te stimuleren. Het is een inventief en speels DIY-speelgoed dat je met kinderen kunt maken. Het bestaat uit een kartonnen plaat en een papieren buis die milieuvriendelijk en 100% recyclebaar zijn. De instructie is gemakkelijk te volgen, gewoon vouwen, de nummers op de sjabloon op elkaar afstemmen en de randen met het overeenkomstige nummer aan elkaar plakken. Het kan door iedereen worden gemonteerd. Ouders en kinderen kunnen versieren om hun eigen speelgoed te maken.

Naam van het project : Polypony, Naam van de ontwerper : Sudaduang Nakhasuwan, Naam van de cliƫnt : Mela.

Polypony Kartonnen Stokpaard

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.