Design tijdschrift
Design tijdschrift
Panoramische Fotografie

Beauty of Nature

Panoramische Fotografie Beauty of Nature is fotografisch werk in groothoeklandschapsformaat. Dit werk is gemaakt als een andere vorm van cinematografie. De fotograaf wil fotografisch werk presenteren dat anders is dan normaal. Zijn werk richt zich op compositie, kleurtoon, belichting, beeldscherpte, detailobject en esthetiek. Hij gebruikte voor dit werk een Canon 5D Mark III camera met lens 16-35 mm F2.8 LII. Wat betreft de camera-instellingen, hij stelde deze in op 1/450 sec, F2.8, 35 mm en ISO 1600h.

Naam van het project : Beauty of Nature, Naam van de ontwerper : Paulus Kristanto, Naam van de cliƫnt : AIUEO Production.

Beauty of Nature Panoramische Fotografie

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.