Design tijdschrift
Design tijdschrift
Verlichtingsbeker

Oriental landscape

Verlichtingsbeker De landschapsillustratie op de Lighting Cup is afgeleid van Soomook-sansuhwa, een traditioneel Koreaans landschapsschilderij. Opnieuw geïnterpreteerd als verlichte keramische kunst, wordt het landschap “getekend” met de variatie in dikte van de bekerwanden. De Lighting Cup is te gebruiken als theekopje en verandert in een decoratieve verlichting in combinatie met een schotel met ingebouwde LED. Het licht wordt in- en uitgeschakeld met een aanraaksensor en wordt gevoed door een oplaadbare batterij die een micro-USB-verbinding ondersteunt.

Naam van het project : Oriental landscape, Naam van de ontwerper : Kim, Naam van de cliënt : BO & BONG ceramic art studio.

Oriental landscape Verlichtingsbeker

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.