Design tijdschrift
Design tijdschrift
Openbaar Geluid Meubelen

Sonoro

Openbaar Geluid Meubelen "Sonoro" is een project dat gebaseerd is op de verandering van het idee van openbaar meubilair, door het ontwerp en de ontwikkeling van openbaar geluidsmeubilair in Colombia (percussie-instrument). Dit verandert, stimuleert en genereert de recreatie en de opname van culturele praktijken die door de gemeenschap zijn ontwikkeld om zichzelf uit te drukken vanwege hun culturele diversiteit die het mogelijk maakt om de elementen van hun identiteit te versterken. Het is een meubel dat ruimte creƫert voor interactie en socialisatie tussen de verschillende gebruikers (bewoners, toeristen, bezoekers en studenten) rond het tussenliggende gebied.

Naam van het project : Sonoro, Naam van de ontwerper : Kevin Fonseca Laverde, Naam van de cliƫnt : Universidad Nacional de Colombia sede Palmira and Universidad Pontificia Bolivariana sede Medellƭn.

Sonoro Openbaar Geluid Meubelen

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.