Design tijdschrift
Design tijdschrift
Lamp

Lunipse

Lamp "Lunipse" is een set van eettafellampen aan het plafond gemaakt van glas en ultragekrast staal dat erop gewikkeld is, geïnspireerd door het fenomeen van de maansverduistering vanwege de breking van zonlicht door de atmosfeer van de aarde in de schaduwkegel. Het doel is om het maanlicht en een presentatie van maansverduistering naar de sfeer van thuis te brengen. Prestaties en esthetische schoonheid worden samengevoegd en maken ook een emotionele verbinding tussen "Lunipse" en de gebruiker, breder licht en betere diffusie en verlichting. Deze sfeervolle lampenkappen met stalen kap geven een gevoel van moderniteit.

Naam van het project : Lunipse, Naam van de ontwerper : Nima Bavardi, Naam van de cli├źnt : Nima Bvi Design.

Lunipse Lamp

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.