Design tijdschrift
Design tijdschrift
Hanger

Eternal Union

Hanger The Eternal Union van Olga Yatskaer, een professionele historicus die besloot om een nieuwe carrière als sieradenontwerper na te streven, ziet er eenvoudig maar vol betekenis uit. Sommigen zouden er een vleugje Keltische sieraden in vinden of zelfs een Herakles-knoop. Het stuk vertegenwoordigt één oneindige vorm, die eruitziet als twee onderling verbonden vormen. Dit effect wordt gecreëerd door rasterachtige lijnen die over het stuk zijn gegraveerd. Met andere woorden - de twee zijn met elkaar verbonden als één, en de ene is een unie van de twee.

Naam van het project : Eternal Union, Naam van de ontwerper : Olga Yatskaer, Naam van de cliënt : Olga Yatskaer.

Eternal Union Hanger

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.