Design tijdschrift
Design tijdschrift
Merkidentiteit

SioZEN

Merkidentiteit Siozen introduceert een nieuw revolutionair hygiënesysteem op hoog niveau dat uw ruimteoppervlakken, handen en lucht op unieke wijze transformeert in een krachtig beschermingssysteem tegen microbiële / toxische vervuiling. Moderne bouwmethoden zijn geweldig om ons een betere energie-efficiëntie en comfort te bieden, maar dat heeft een prijs. Strakkere en tochtvrije gebouwen dragen bij aan de vorming van talloze verontreinigende stoffen. Zelfs als het ventilatiesysteem van het gebouw goed is ontworpen en goed wordt onderhouden, blijft vervuiling binnenshuis een serieus probleem. Er zijn nieuwe benaderingen nodig.

Naam van het project : SioZEN, Naam van de ontwerper : Shadi Al Hroub, Naam van de cliënt : SioZEN.

SioZEN Merkidentiteit

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.