Design tijdschrift
Design tijdschrift
Chinees Restaurant

Pekin Kaku

Chinees Restaurant De nieuwe renovatie van restaurant Pekin-kaku biedt een stilistische herinterpretatie van wat een restaurant in Peking-stijl zou kunnen zijn, waarbij het traditionele, rijkelijk versierde ontwerp wordt afgewezen ten gunste van een meer simplistische architectonische stijl. Het plafond is voorzien van een Red-Aurora gemaakt van 80 meter lange koordgordijnen, terwijl de muren zijn behandeld met traditionele donkere Shanghai-bakstenen. Culturele elementen uit het eeuwenoude Chinese erfgoed, waaronder Terracotta krijgers, de rode haas en Chinees keramiek, werden benadrukt in een minimalistische weergave die een contrasterende benadering van de decoratieve elementen bood.

Naam van het project : Pekin Kaku, Naam van de ontwerper : Tetsuya Matsumoto, Naam van de cliƫnt : PEKIN-KAKU Chinese Restaurant.

Pekin Kaku Chinees Restaurant

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.