Design tijdschrift
Design tijdschrift
Salontafel

Drop

Salontafel Druppel die zorgvuldig wordt geproduceerd door hout- en marmermeesters; bestaat uit laklichaam op het massief hout en marmer. De specifieke textuur van marmer scheidt alle producten van elkaar. Ruimtedelen van drop-salontafel helpen bij het organiseren van de kleine huisaccessoires. Een andere belangrijke eigenschap van het ontwerp is bewegingsvrijheid door verborgen wielen onder de carrosserie. Met dit ontwerp kunnen verschillende combinaties met marmer en kleuralternatieven worden gemaakt.

Naam van het project : Drop, Naam van de ontwerper : Buket Hoscan Bazman, Naam van de cliƫnt : Marbleous.

Drop Salontafel

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.