Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kunstwinkel

Kuriosity

Kunstwinkel Kuriosity omvat een online winkelplatform dat is gekoppeld aan deze eerste fysieke winkel met een selectie mode, design, handgemaakte producten en kunstwerken. Kuriosity is meer dan een typische winkel, het is ontworpen als een samengestelde ontdekkingservaring waarbij getoonde producten worden aangevuld met een extra laag rijke interactieve media die dienen om de klant aan te trekken en met hen in contact te komen. Kuriosity's iconische infinity box-etalage verandert van kleur om aan te trekken en wanneer klanten langslopen, lichten verborgen producten in dozen achter het schijnbaar oneindige glazen portaal op en nodigen ze uit om binnen te stappen.

Naam van het project : Kuriosity, Naam van de ontwerper : Lip Chiong - Studio Twist, Naam van de cliƫnt : Kuriosity, K11 Concepts Ltd..

Kuriosity Kunstwinkel

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.