Design tijdschrift
Design tijdschrift
Ketting

Angel Named Mother

Ketting De ketting Angel Named Mother, geïnspireerd door moederliefde, is ontworpen ter gelegenheid van Moederdag. Het doel van zo'n gedenkwaardig ontwerp is om de spirituele waarden van moeders te herdenken en om geliefden te provoceren door naar dit kostbare, eeuwige object te kijken. Deze ongelijke ketting kan aan een moeder, een vrouw, een dochter of een geliefde worden aangeboden om het gevoel van moeder te krijgen.

Naam van het project : Angel Named Mother, Naam van de ontwerper : Alireza Asadi, Naam van de cli├źnt : AR.A.

Angel Named Mother Ketting

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.