Design tijdschrift
Design tijdschrift
Boek Van De Landbouw

Archives

Boek Van De Landbouw Het boek is gecategoriseerd op landbouw, levensonderhoud van mensen, landbouw en neventak, landbouwfinanciering en landbouwbeleid. Door middel van gecategoriseerde vormgeving speelt het boek meer in op de esthetische vraag van mensen. Om dichter bij het dossier te zijn, werd een volledig ingesloten boekomslag ontworpen. Lezers kunnen het boek pas openen nadat ze het hebben gescheurd. Door deze betrokkenheid kunnen de lezers het proces van het openen van een dossier ervaren. Bovendien zijn enkele oude en mooie landbouwsymbolen zoals de Suzhou-code en wat typografie en afbeeldingen in bepaalde leeftijden gebruikt. Ze waren recombinatie en vermeld in de boekomslag.

Naam van het project : Archives, Naam van de ontwerper : Guang Ping Mo, Naam van de cliƫnt : DONGDI DESIGN.

Archives Boek Van De Landbouw

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.