Design tijdschrift
Design tijdschrift
Hanglamp

Snow drop

Hanglamp Snow Drop is een plafond en modulaire verlichting. Zijn gemak is de regeling van de helderheid door modulatie dankzij het soepele katrolsysteem. Door met het contragewicht te spelen kan de gebruiker stap voor stap de helderheid vergroten en verkleinen. De modulatie van dit ontwerp herinnert aan de verschillende stadia van bloei van een sneeuwklokje vanaf het begin met de tetra├źder tot het einde met de fractal met vier driehoeken. De vintage amber Edison-lamp wordt bij gesloten ontwerp in een tetra├źdrische exclusieve doos van opaalachtig wit plexi gestoken.

Naam van het project : Snow drop, Naam van de ontwerper : Nicolas Brevers,, Naam van de cli├źnt : Gobo lighting.

Snow drop Hanglamp

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.