Design tijdschrift
Design tijdschrift
Huisstijl

Yanolja

Huisstijl Yanolja is het nr. 1 reisinformatieplatform in Seoul, wat 'Hé, laten we spelen' betekent in het Koreaans. Het logo is ontworpen met het san-serif-lettertype om een eenvoudige, praktische indruk te geven. Door kleine letters te gebruiken, kan het een speels en ritmisch beeld geven in vergelijking met het gebruik van vetgedrukte hoofdletters. De ruimte tussen elke letter is prachtig herzien om optische illusie te voorkomen en de leesbaarheid is verbeterd, zelfs bij een klein logo. We hebben zorgvuldig levendige en felle neonkleuren gekozen en complementaire combinaties gebruikt om buitengewoon leuke en knallende afbeeldingen te leveren.

Naam van het project : Yanolja, Naam van de ontwerper : Kiwon Lee, Naam van de cliënt : Yanolja.

Yanolja Huisstijl

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.