Design tijdschrift
Design tijdschrift
Sales Center Interior Design

Foco shopping mall

Sales Center Interior Design Haar ontwerp heeft de volgende kenmerken: behoud de drie punten van de klant, de kern of het product, ervaar eerst hun product, verkoop dan het product aan de klant, doe het product weer ruimte, display, marketing, verkoop, in plaats van het product te negeren ervaring, spring direct naar de laatste stap Verkoop doen. In feite is het om de algehele gebruikerservaring van hun hele merk te verbeteren. Alleen om de kledingruimte persoonlijk te ervaren, sta in het zicht van de klant.

Naam van het project : Foco shopping mall, Naam van de ontwerper : ZHENG SONGLING, Naam van de cliƫnt : Foco.

Foco shopping mall Sales Center Interior Design

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.