Design tijdschrift
Design tijdschrift
Zijden Foulard

Passion

Zijden Foulard "Passie" is een van de "Groeten" -objecten. Vouw de zijden sjaal mooi om tot een pochet of kader hem in als kunstwerk en laat hem een leven lang meegaan. Het is als een spel: elk object heeft meer dan één functie. "Groeten" belichamen een zachte correlatie tussen oude ambachten en moderne designobjecten. Elk ontwerp is uniek kunstwerk en vertelt een ander verhaal. Stel je een plek voor waar elk klein detail een verhaal vertelt, waar kwaliteit een waarde is van het leven en waar de grootste luxe is om jezelf te zijn. Dit is waar "Groeten" u ontmoeten. Laat de kunst je ontmoeten en word samen met jou oud!

Naam van het project : Passion, Naam van de ontwerper : Milena Grigaitiene, Naam van de cliënt : Regards.

Passion Zijden Foulard

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.