Design tijdschrift
Design tijdschrift
Logo

N&E Audio

Logo Tijdens het herontwerp van het N & E-logo vertegenwoordigt N, E de naam van de oprichters Nelson en Edison. Dus integreerde ze de karakters van N & E en geluidsgolfvorm om een nieuw logo te creëren. Handcrafted HiFi is een unieke en professionele dienstverlener in Hong Kong. Ze verwachtte een high-end professioneel merk te presenteren en een zeer relevant voor de branche te creëren. Ze hoopt dat mensen begrijpen wat het logo betekende als ze ernaar kijken. Cloris zei dat de uitdaging bij het maken van het logo is hoe je het gemakkelijker kunt maken om de tekens van N en E te herkennen zonder al te ingewikkelde afbeeldingen te gebruiken.

Naam van het project : N&E Audio, Naam van de ontwerper : Wai Ching Chan, Naam van de cliënt : N&E Audio.

N&E Audio Logo

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.