Design tijdschrift
Design tijdschrift
Paardensportcentrum

Equitorus

Paardensportcentrum Equitorus moet voldoen aan alle strenge sanitaire en technologische vereisten voor onderhoud, training en voorbereiding van paarden die op het hoogste niveau deelnemen. Complex bevat de volledige infrastructuur die nodig is voor de levens- en recreatiebehoeften van paardeneigenaren in hun vrije tijd. Het meest opmerkelijke element van het complex is de grote overdekte arena gemaakt van gelijmde houten constructies en met een L-vormige galerij met zitplaatsen voor toeschouwers en een caf├ę. Object wordt gezien als een contrast in relatie tot de natuurlijke omgeving. Het lijkt alsof iemand een kleurrijke zelfgesponnen mat op de grond heeft uitgespreid.

Naam van het project : Equitorus , Naam van de ontwerper : Polina Nozdracheva, Naam van de cli├źnt : ALPN / Architectural laboratory of Polina Nozdracheva Ltd.

Equitorus  Paardensportcentrum

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.