Design tijdschrift
Design tijdschrift
Branding

Co-Creation! Camp

Branding Dit is het logo-ontwerp en de huisstijl voor het evenement "Co-Creation! Camp", waarin mensen praten over lokale revitalisering voor de toekomst. Japan wordt geconfronteerd met ongekende sociale problemen, zoals een laag geboortecijfer, vergrijzing van de bevolking of ontvolking van de regio. "Co-Creation! Camp" is opgericht om hun informatie uit te wisselen en elkaar te helpen voorbij de verschillende problemen voor de mensen die betrokken zijn bij de toeristische sector. Verschillende kleuren worden de wil van elke persoon gesymboliseerd en het leidde tot veel ideeƫn en produceerde meer dan 100 projecten.

Naam van het project : Co-Creation! Camp, Naam van de ontwerper : Kei Sato, Naam van de cliƫnt : Recruit Lifestyle Co., Ltd..

Co-Creation! Camp Branding

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.