Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kledingstukontwerp

Sidharth kumar

Kledingstukontwerp NS GAIA is een eigentijds dameskledinglabel afkomstig uit New Delhi dat rijk is aan unieke design- en stoftechnieken. Het merk is een groot voorstander van bewust produceren en alles wat met fietsen en recycling te maken heeft. Het belang van deze factor komt tot uiting in de naamgevingspijlers, de 'N' en 'S' in NS GAIA staan voor Natuur en Duurzaamheid. De aanpak van NS GAIA is “less is more”. Het label speelt een actieve rol in de slow fashion-beweging door ervoor te zorgen dat de impact op het milieu minimaal is.

Naam van het project : Sidharth kumar, Naam van de ontwerper : Sidharth kumar, Naam van de cliënt : NS GAIA.

Sidharth kumar Kledingstukontwerp

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerplegende van de dag

Legendarische ontwerpers en hun bekroonde werken.

Design Legends zijn buitengewoon bekende ontwerpers die onze wereld een betere plek maken met hun goede ontwerpen. Ontdek legendarische ontwerpers en hun innovatieve productontwerpen, originele kunstwerken, creatieve architectuur, uitstekende modeontwerpen en ontwerpstrategieën. Geniet en verken originele ontwerpen van bekroonde ontwerpers, kunstenaars, architecten, innovators en merken over de hele wereld. Laat u inspireren door creatieve ontwerpen.