Design tijdschrift
Design tijdschrift
Schaakstokcake-Verpakking

K & Q

Schaakstokcake-Verpakking Dit is een verpakkingsontwerp voor gebakken goederen (stickcakes, financiers). Met een lengte / breedte-verhouding van 8: 1 zijn de zijkanten van deze hoezen extreem lang en zijn ze bedekt met een dambordpatroon. Het patroon loopt door op de voorkant, waar ook een centraal geplaatst venster is waardoor de inhoud van de hoes te zien is. Wanneer alle acht hoezen in deze cadeauset zijn uitgelijnd, wordt het prachtige geruite patroon van een schaakbord onthuld. K & amp; Q maakt uw speciale gelegenheid net zo elegant als de theetijd van een koning en een koningin.

Naam van het project : K & Q, Naam van de ontwerper : Kazuaki Kawahara, Naam van de cliƫnt : Latona Marketing Inc..

K & Q Schaakstokcake-Verpakking

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.