Design tijdschrift
Design tijdschrift
Restaurant En Bar

WTC Effingut

Restaurant En Bar Ontwerpers moeten experimenteren met verschillende concepten in restaurantontwerpen die klanten kunnen aantrekken en fris en aantrekkelijk kunnen blijven voor de toekomstige designtrends. Onconventioneel materiaalgebruik is zo'n manier om klanten bezig te houden met decor. Effingut is een gevestigd merk in Brouwerij dat in deze gedachte gelooft. Onconventioneel gebruik van motoronderdelen voor de ambiance is het concept van dit restaurant. Het brengt de relatie tussen passies van de jeugd over en heeft een mix van lokale context van Pune en een biercultuur van Duitsland. De gerecyclede bougie-achtergrond van de bar is een ander kenmerk van het decor

Naam van het project : WTC Effingut, Naam van de ontwerper : Ketan Jawdekar, Naam van de cliƫnt : Effingut Brewerkz Pvt. Ltd..

WTC Effingut Restaurant En Bar

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.