Design tijdschrift
Design tijdschrift
Boekontwerp

Josef Koudelka Gypsies

Boekontwerp Josef Kudelka, een wereldberoemde fotograaf, heeft zijn fototentoonstellingen in veel landen over de hele wereld gehouden. Na lang wachten werd eindelijk een Kudelka-tentoonstelling met zigeunerthema gehouden in Korea en werd zijn fotoboek gemaakt. Omdat het de eerste tentoonstelling in Korea was, was er een verzoek van de auteur dat hij een boek wilde maken zodat hij Korea kon voelen. Hangeul en Hanok zijn Koreaanse letters en architectuur die Korea vertegenwoordigen. Tekst verwijst naar de geest en architectuur betekent de vorm. Geïnspireerd door deze twee elementen, wilde een manier ontwerpen om de kenmerken van Korea tot uitdrukking te brengen.

Naam van het project : Josef Koudelka Gypsies, Naam van de ontwerper : Sunghoon Kim, Naam van de cliënt : The Museum of Photography, Seoul.

Josef Koudelka Gypsies Boekontwerp

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.