Design tijdschrift
Design tijdschrift
Multifunctionele Oorbellen

Blue Daisy

Multifunctionele Oorbellen Madeliefjes zijn samengestelde bloemen met twee bloemen gecombineerd tot één, een binnenste gedeelte en een buitenste bloembladgedeelte. Het symboliseert de verstrengeling van twee die ware liefde of de ultieme band vertegenwoordigen. Het ontwerp mengt zich met het unieke karakter van de madeliefjebloem, waardoor de drager de Blue Daisy op meerdere manieren kan dragen. De keuze van blauwe saffieren voor de bloembladen is om inspiratie voor hoop, verlangen en liefde te benadrukken. Gele saffieren gekozen voor het centrale bloemblad overspoelt de drager om een gevoel van vreugde en trots te voelen en de drager volledige sereniteit en vertrouwen te geven in het tonen van zijn elegantie.

Naam van het project : Blue Daisy, Naam van de ontwerper : Teong Yan Ni, Naam van de cliënt : IVY TEONG.

Blue Daisy Multifunctionele Oorbellen

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.