Design tijdschrift
Design tijdschrift
Draagbare Bluetooth-Luidspreker

Black Box

Draagbare Bluetooth-Luidspreker Dit is een draagbare Bluetooth-luidspreker. Het is licht en klein en heeft een emotionele vorm. Ik heb de Black Box-luidsprekervorm ontworpen door de vorm van de golven te vereenvoudigen. Om naar het stereogeluid te luisteren, heeft het twee luidsprekers, links en rechts. Ook deze twee luidsprekers maken elk deel uit van de golfvorm. Een daarvan is een positieve golfvorm en een negatieve golfvorm. voor gebruik kan dit apparaat via Bluetooth verbinding maken met andere elektronische apparaten, zoals mobiel en computer, en het geluid afspelen. Het heeft ook het delen van de batterij. Door twee luidsprekers samen te stellen, verschijnt er een zwarte doos op de tafel wanneer deze niet in gebruik is.

Naam van het project : Black Box, Naam van de ontwerper : Elham Mirzapour, Naam van de cliƫnt : Arena Design Studio.

Black Box Draagbare Bluetooth-Luidspreker

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.