Design tijdschrift
Design tijdschrift
Ring

Wishing Well

Ring Toen ze in haar dromen een rozentuin bezocht, kwam Tippy een wensput tegen die omringd was door rozen. Daar keek ze in de put en zag de weerspiegeling van de nachtsterren, en deed een wens. De nachtsterren worden voorgesteld door de diamanten en de robijn symboliseert haar diepste passie, dromen en hoop die ze bij de wensput heeft gemaakt. Dit ontwerp is voorzien van een op maat gemaakte zeshoekige robijnrode klauw, gezet in 14K massief goud. Kleine blaadjes zijn gesneden om de textuur van natuurlijke bladeren te laten zien. De ringband ondersteunt de platte bovenkant en buigt iets naar binnen. Ringmaten moeten wiskundig worden berekend.

Naam van het project : Wishing Well, Naam van de ontwerper : Tippy Hung, Naam van de cliƫnt : Tippy Taste Jewelry.

Wishing Well Ring

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.