Design tijdschrift
Design tijdschrift
Verlichting

Capsule

Verlichting De vorm van de lamp Capsule herhaalt de vorm van de capsules die zo wijdverspreid zijn in de moderne wereld: medicijnen, architecturale constructies, ruimteschepen, thermosflessen, buizen, tijdcapsules die decennia lang boodschappen doorgeven aan nakomelingen. Het kan van twee soorten zijn: standaard en langwerpig. Lampen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren met verschillende mate van transparantie. Door te binden met nylon touwen krijgt de lamp een handgemaakt effect. Zijn universele vorm was om de eenvoud van fabricage en massaproductie te bepalen. Besparing in het productieproces van de lamp is het belangrijkste voordeel.

Naam van het project : Capsule, Naam van de ontwerper : Natalia Komarova, Naam van de cliƫnt : Alter Ego Studio.

Capsule Verlichting

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.