Design tijdschrift
Design tijdschrift
Wijnetiketontwerp

314 Pi

Wijnetiketontwerp Experimenteren met wijnproeven is een nooit eindigend proces dat leidt tot nieuwe wegen en uiteenlopende aroma's. De oneindige reeks pi, het irrationele getal met de eindeloze decimalen zonder de laatste te kennen, vormde de inspiratie voor de naam van deze wijnen zonder sulfieten. Het ontwerp is bedoeld om de kenmerken van de 3,14-wijnseries in de schijnwerpers te zetten in plaats van ze te verbergen tussen afbeeldingen of grafische afbeeldingen. Door een minimalistische en eenvoudige benadering te volgen, toont het label alleen de echte kenmerken van deze natuurlijke wijnen zoals ze kunnen worden waargenomen in het notitieboek van de oenoloog.

Naam van het project : 314 Pi, Naam van de ontwerper : Maria Stylianaki, Naam van de cli├źnt : Deep Blue Design.

314 Pi Wijnetiketontwerp

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.