Design tijdschrift
Design tijdschrift
Lobbyruimte

Liantan Shi

Lobbyruimte Een grote sculpturale vorm toepassen om de ruimte opnieuw vorm te geven en een visuele focus te creƫren Maak eerst een groot gebogen plafond met een houtstructuur op de ingangshoogte en vorm een basis aan de onderkant van de curve. Aan de rechterkant is de schachtkolom gedecoreerd in een ellips en het oppervlak is omgeven door drie lotusbloemblaadjes. In de visuele ervaring is het als een "de ontluikende lotus" die de hele lobbyruimte draagt.

Naam van het project : Liantan Shi, Naam van de ontwerper : Jack Chen Ya Chang and Angela Chen Shu, Naam van de cliƫnt : B.P.S design.

Liantan Shi Lobbyruimte

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.