Design tijdschrift
Design tijdschrift
Taaklamp

Pluto

Taaklamp Pluto houdt de focus stevig op stijl. De compacte, aerodynamische cilinder wordt in een baan omcirkeld door een elegante handgreep die over een schuine statiefbasis is geplaatst, waardoor hij gemakkelijker te positioneren is met zijn zachte maar gerichte licht met precisie. Zijn vorm is geïnspireerd door telescopen, maar in plaats daarvan probeert hij zich op de aarde te concentreren in plaats van op de sterren. Gemaakt met 3D-printen met op maïs gebaseerde kunststoffen, het is uniek, niet alleen voor het gebruik van 3D-printers op industriële wijze, maar ook milieuvriendelijk.

Naam van het project : Pluto, Naam van de ontwerper : Heitor Lobo Campos, Naam van de cliënt : Gantri.

Pluto Taaklamp

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.