Design tijdschrift
Design tijdschrift
Brandblusser En Vluchthamer

FZ

Brandblusser En Vluchthamer Voertuigveiligheidsuitrusting is essentieel. Brandblussers en veiligheidshamers, de combinatie van beide kan de vluchtefficiëntie van het personeel verbeteren bij een auto-ongeluk. De ruimte in de auto is beperkt, dus dit apparaat is klein genoeg ontworpen. Hij kan overal in een personenauto worden geplaatst. Traditionele brandblussers voor voertuigen zijn bedoeld voor eenmalig gebruik en door dit ontwerp kan de voering gemakkelijk worden vervangen. Het is meer comfortabele grip, gemakkelijk voor gebruikers om te bedienen.

Naam van het project : FZ, Naam van de ontwerper : Tongxin Zhang, Naam van de cliënt : Zhengzhou University of Light Industry.

FZ Brandblusser En Vluchthamer

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.