Design tijdschrift
Design tijdschrift
Verkoopcentrum

HuiSheng Lanhai

Verkoopcentrum Met het oceaanthema van het scèneontwerp, geef je de ruimteziel een nieuwe dimensie, met het pixelvierkant als het visuele communicatie-element, laat de kinderen in het spel de ontdekking van leren en groeien de kern van de zaak worden, de positionering van de vrije ruimte presenteert de fantasie-effect van onderwijs in plezier. Van de vorm, schaal, kleurfaciliteit, structuur tot psychologische zintuiglijke ervaring, het concept van ruimte gaat door en verrijkt wanneer alle elementen zijn geïntegreerd en botsen.

Naam van het project : HuiSheng Lanhai, Naam van de ontwerper : Weimo Feng, Naam van de cliënt : MOD.

HuiSheng Lanhai Verkoopcentrum

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.