Design tijdschrift
Design tijdschrift
Middeleeuwse Heroverweging Cultureel Centrum

Medieval Rethink

Middeleeuwse Heroverweging Cultureel Centrum Medieval Rethink was een reactie op een particuliere commissie om een cultureel centrum te bouwen voor een klein, niet bekendgemaakt dorp in de provincie Guangdong, dat 900 jaar teruggaat tot de Song-dynastie. Een ontwikkeling van vier verdiepingen, 7000 m², is gecentreerd rond een oude rotsformatie die bekend staat als de Ding Qi-steen, een symbool van de oorsprong van het dorp. Het ontwerpconcept van het project is gebaseerd op het presenteren van de geschiedenis en cultuur van het oude dorp, terwijl het oude en het nieuwe met elkaar worden verbonden. Het Cultureel Centrum staat voor een herinterpretatie van een oud dorp en een transformatie naar hedendaagse architectuur.

Naam van het project : Medieval Rethink, Naam van de ontwerper : QUAD studio, Naam van de cliënt : QUAD studio.

Medieval Rethink Middeleeuwse Heroverweging Cultureel Centrum

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.