Design tijdschrift
Design tijdschrift
Japans Restaurant

Moritomi

Japans Restaurant De verhuizing van Moritomi, een restaurant met Japanse keuken, naast het werelderfgoed Himeji Castle onderzoekt de relaties tussen materialiteit, vorm en traditionele architectonische interpretatie. De nieuwe ruimte probeert het patroon van kasteelstenen vestingwerken te reproduceren in verschillende materialen, waaronder ruwe en gepolijste stenen, met zwart oxide bekleed staal en tatami-matten. Een vloer van kleine met hars beklede grind stelt de slotgracht voor. Twee kleuren, wit en zwart, stromen van buitenaf als water en gaan door de met houten traliewerk versierde toegangsdeur naar de ontvangsthal.

Naam van het project : Moritomi, Naam van de ontwerper : Tetsuya Matsumoto, Naam van de cliƫnt : Moritomi.

Moritomi Japans Restaurant

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.