Design tijdschrift
Design tijdschrift
Mobiele App

Akbank Mobile

Mobiele App Het nieuwe ontwerp van de Akbank Mobile-app biedt een nieuw perspectief op het gebied van sociale, slimme, toekomstbestendige en lonende bankervaring. Met het gepersonaliseerde gebiedsontwerp op de hoofdpagina kunnen gebruikers slimme inzichten bekijken om hun financiële leven te vergemakkelijken. Met deze nieuwe ontwerpbenadering spreken traditionele banktransacties ook de taal van de gebruikers met afbeeldingen van contactminiaturen, vereenvoudigde actiestromen en concepten.

Naam van het project : Akbank Mobile, Naam van de ontwerper : Akbank, Naam van de cliënt : Akbank.

Akbank Mobile Mobiele App

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.