Design tijdschrift
Design tijdschrift
Pensioninterieurontwerp

The MeetNi

Pensioninterieurontwerp Qua ontwerpelementen is het niet bedoeld om ingewikkeld of minimalistisch te zijn. Het neemt Chinese eenvoudige kleur als basis, maar gebruikt structuurverf om de ruimte leeg te laten, wat het oosterse artistieke concept vormt in overeenstemming met de moderne esthetiek. Moderne humanistische woninginrichting en traditionele decoraties met historische verhalen lijken oude en moderne dialogen te zijn die door de ruimte stromen, met een ontspannen oude charme.

Naam van het project : The MeetNi, Naam van de ontwerper : Lichen Ding, Naam van de cliënt : The MeetNi Hotel.

The MeetNi Pensioninterieurontwerp

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerpinterview van de dag

Interviews met wereldberoemde ontwerpers.

Lees de laatste interviews en gesprekken over design, creativiteit en innovatie tussen designjournalist en wereldberoemde ontwerpers, kunstenaars en architecten. Bekijk de nieuwste ontwerpprojecten en bekroonde ontwerpen van beroemde ontwerpers, kunstenaars, architecten en innovators. Ontdek nieuwe inzichten over creativiteit, innovatie, kunst, design en architectuur. Lees meer over ontwerpprocessen van geweldige ontwerpers.