Design tijdschrift
Design tijdschrift
Pensioninterieurontwerp

The MeetNi

Pensioninterieurontwerp Qua ontwerpelementen is het niet bedoeld om ingewikkeld of minimalistisch te zijn. Het neemt Chinese eenvoudige kleur als basis, maar gebruikt structuurverf om de ruimte leeg te laten, wat het oosterse artistieke concept vormt in overeenstemming met de moderne esthetiek. Moderne humanistische woninginrichting en traditionele decoraties met historische verhalen lijken oude en moderne dialogen te zijn die door de ruimte stromen, met een ontspannen oude charme.

Naam van het project : The MeetNi, Naam van de ontwerper : Lichen Ding, Naam van de cliënt : The MeetNi Hotel.

The MeetNi Pensioninterieurontwerp

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.