Design tijdschrift
Design tijdschrift
Opvouwbare Kruk

Tatamu

Opvouwbare Kruk In 2050 zal tweederde van de wereldbevolking in steden wonen. De belangrijkste ambitie achter Tatamu is om flexibel meubilair te leveren voor mensen met beperkte ruimte, ook voor mensen die vaak verhuizen. Het doel is om een intuïtief meubel te creëren dat robuustheid combineert met een ultradunne vorm. Er is slechts één draaiende beweging nodig om de kruk in te klappen. Terwijl alle scharnieren gemaakt zijn van duurzame stof waardoor het licht van gewicht is, zorgen de houten zijkanten voor stabiliteit. Zodra er druk op wordt uitgeoefend, wordt de ontlasting alleen maar sterker naarmate de stukken in elkaar grijpen, dankzij het unieke mechanisme en de geometrie.

Naam van het project : Tatamu, Naam van de ontwerper : Mate Meszaros, Naam van de cliënt : Tatamu.

Tatamu Opvouwbare Kruk

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.