Design tijdschrift
Design tijdschrift
Sculptuur

Atgbeyond

Sculptuur Xi'an ligt aan de startplaats van de Grote Zijderoute. In het creatieve onderzoeksproces van kunst combineren ze de moderne aard van het hotelmerk Xi'an W, de bijzondere geschiedenis en cultuur van Xi'an en de prachtige kunstverhalen van de Tang-dynastie. Pop gecombineerd met graffitikunst wordt de artistieke expressie van W hotel, wat een grote impact heeft gehad.

Naam van het project : Atgbeyond , Naam van de ontwerper : Lin Lin, Naam van de cliënt : Marriott Group W hotel Xi'an.

Atgbeyond  Sculptuur

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.