Design tijdschrift
Design tijdschrift
Woonhuis

Brooklyn Luxury

Woonhuis Geïnspireerd door de passie van de opdrachtgever voor rijke historische woningen, vertegenwoordigt dit project een aanpassing van het functionalisme en de traditie aan de bedoelingen van het heden. Zo werd de klassieke stijl gekozen, aangepast en gestileerd aan de canons van hedendaags design en moderne technologieën, de nieuwe materialen van goede kwaliteit hebben bijgedragen aan de totstandkoming van dit project - een echt juweel van de New Yorkse architectuur. De verwachte uitgaven zullen meer dan 5 miljoen Amerikaanse dollars bedragen en bieden het uitgangspunt van het creëren van een stijlvol en weelderig interieur, maar ook functioneel en comfortabel.

Naam van het project : Brooklyn Luxury, Naam van de ontwerper : Marian Visterniceanu, Naam van de cliënt : Design Solutions S.R.L..

Brooklyn Luxury Woonhuis

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.