Design tijdschrift
Design tijdschrift
Pet Carrier

Pawspal

Pet Carrier Pawspal Hondendraagtas bespaart energie en helpt de eigenaar van het huisdier om snel af te leveren. Voor het ontwerpconcept Pawspal hondendraagtas geĆÆnspireerd op de Space Shuttle waarmee ze hun lieve huisdieren overal mee naartoe kunnen nemen. En als ze nog een huisdier hebben, kunnen ze er nog een bovenop plaatsen en aan de onderkant aan de wielen grenzen om de dragers te trekken. Daarnaast heeft Pawspal een interne ventilator ontworpen om comfortabel te zijn voor huisdieren en eenvoudig op te laden met USB C.

Naam van het project : Pawspal, Naam van de ontwerper : Passakorn Kulkliang, Naam van de cliƫnt : SYRUB Studio.

Pawspal Pet Carrier

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.